Bent u hier namens een bedrijf? Begin hier

Over Jouw AdministratieFabriek

"Hoe kunnen we helpen!"

Ben jij een jonge, startende ondernemer, dan helpen wij je graag om zo efficient mogelijk je bedrijfsadministratie te voeren.

Jouwadministratiefabriek.nl biedt uitkomst als het aankomt op het verwerken van je eigen boekhouding. Je bespaart niet alleen kosten, maar ook nog eens tijd om je helemaal te richten op het ondernemen.

Speciaal voor jou heeft Jouwadministratiefabriek.nl een tool/pakket ontwikkeld om in één handomdraai simpel en dynamisch je eigen administratie te voeren.

Jouw administratiefabriek

Jouwadministratiefabriek.nl B.V. is in 2014 gestart door een groep jonge, ervaren en enthousiaste ondernemers die, met kennis van zaken hun sporen in en rondom het boekhoudproces ruimschoots hebben verdiend.

Als geen ander weten zij wat er allemaal (aan papieren rompslomp) komt kijken naast het ondernemen. Reden genoeg, om een oplossing te bieden om de financiële administratie van jouw bedrijf eenvoudig te maken.

Ons doel is simpel: met bestaande technieken en gebruiksvriendelijke software biedt Jouwadministratiefabriek.nl B.V. je de mogelijkheid je administratie sneller én efficiënter te verwerken. Daarbij biedt het je de mogelijkheid om op ieder gewenst moment inzicht te krijgen in je financiële administratie. Zowel op tablet, smartphone als op de pc.

Hoe werkt het?

Jouwadministratiefabriek.nl B.V. maakt gebruik van een scan & herken oplossing gecombineerd met Exactonline (www.exactonline.nl). Exactonline geeft de mogelijkheid om via een app de bijgewerkte administratie te bekijken. Perioderesultaten met elkaar te vergelijken en openstaande posten overzichtelijk te presenteren. Het is zelfs mogelijk om per openstaande post in te zoomen naar de onderliggende factuur. Wel zo handig voor ondernemers die veel onderweg zijn.

Wat levert het op?

Het enige wat je als ondernemer hoeft te doen is regelmatig je facturen (omzet en kosten) naar ons te scannen. Je kiest daarbij het moment dat jou het beste uitkomt. De rest doen wij. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook nog eens geld op de werkzaamheden die normaal door je boekhouder worden gedaan. Eenvoudiger kan het bijna niet!